Mapok
 
početna
proizvodni program
reference
novosti
download
grennline & ekologija
kontakt & lokacija
 
   
  Koemmerling
Kad budete stajali pred odabirom Vašeg prozorskog sustava, nemojte misliti da su svi prozori jednaki. Svaka materijal od kojeg je izrađen prozor je drugačiji, a čak i neznatne modifikacije u izradi utječu na otpornost i trajnost prozora.  
  Download kataloga: 
 


Stilski čist i ujednačen dizajn EuroFutur AD sustava prozora i ulaznih vrata učinit će mogućim ostvarenje svih Vaših individualnih zamisli i doprinijeti atraktivnom izgledu fasade, bilo da se radi o novogradnji ili adaptaciji.

Karakteristika našeg EuroFutur MD sustava je centralna brtva postavljena na profilu krila i sukladno tome oblikovan profil okvira. Ovakav položaj osigurava učinkovitu zaštitu i u ekstremnim uvjetima, kao što je
udarna kiša ili jak nalet vjetra.

Elegancija, velike dimenzije, suvremen dizajn, savršene proporcije: KÖMMERLING 88plus - ekskluzivna generacija profila koja već sada predstavlja novo mjerilo u tehnici PVC prozora. Optimalna dubina ugradnje od 88 mm otvara fascinantne mogućnosti suvremene i buduće arhitekture. Arhitekti ovim proizvodom dobivaju iznimno širok prostor za inovativna rješenja u oblikovanju, zadovoljavajući na taj način najviša očekivanja kod dizajn-orijentiranih objekata, koji traže ono nešto posebno. KÖMMERLING 88plus – novo mjerilo u ekskluzivnom svijetu prozora.

Inovativni spoj PVC-a i aluminija, Višestruko nagrađivani Kömmerlingov patentirani sustav AluFusion je odlično rješenje za sve građevinske projekte od kojih tražite lijepu optiku i stabilnost aluminijskog profila, ali i superiorne vrijednosti toplinske i zvučne izolacije PVC-a koje sam aluminij ne može postići. Zahvaljujući izuzetnoj statici, AluFusion predstavlja idealan proizvod za velike površine prozora (do 3,5m visine). Jedinstven spoj ova dva materijala donosi višestruku uštedu u svim fazama, od nabave materijala i izrade do energetske potrošnje - krajnje aktualnog problema učinkovitosti kojim ćemo se zasigurno i u budućnosti sve više baviti.

Od modernih prozora očekujemo vrhunsku udobnost, zdravu mikroklimu i poboljšanje kvalitete stanovanja. Sve to će vam pružiti naš program drvo-aluminij prozora izrađenih od profila renomiranog proizvođača Kneer-Südfenster.

Kutija za rolete VariNova iz sustava RolaPlus se može isporučiti u tri visine (175, 205 i 240 mm) i dvije dubine ugradnje (218 i 250 mm). Vanjske i unutarnje stijenke i spojni profili su od PVC materijala sa šupljim komorama. Možete birati između PVC ili aluminijskih sjenila, pri čemu vam je na raspolaganju širok individualni izbor boja i atraktivnih dekora drveta. Veliku prednost predstavlja integrirani komarnik (rolo mrežica za zaštitu od kukaca) kojeg je moguće ugraditi bez dodatnih izmjena. Revizijski otvor je s otvaranjem prema dolje ili unutra, tako da se može prilagoditi objektu na licu mjesta. Osim toga, VariNova nudi vrlo jednostavnu montažu na sve na tržištu uobičajene prozorske sustave.

Vanjske RolaPlus rolete na najbolji je način pripremljena za sve situacije u pogledu ugradnje. Sasvim je svejedno radi li se o zidu koji ima jedan ili više slojeva, ili pak o zidu s vanjskom izolacijom. Montaža vanjske kutije se može vršiti direktno na prozoru ili kao zasebni montažni dio na fasadi. Zbog mogućnosti žbukanja vertikalnog vanjskog sjenila ova se kutija može ugraditi tako da bude skoro nevidljiva.

Grilje uljepšavaju vašu kuću dajući joj šarm juga i ono “nešto posebno”: individualan karakter. Pri izboru, u donošenju odluke vam pomaže široka paleta boja i puno zanimljivih dekora drveta - za ispunjenje svake pojedinačne želje i različitih ukusa. Capri-Ischia grilje sustava OmbrPlus zadržavaju prirodan izgled pravog drveta uz dodatne prednosti koje pruža visokokvalitetni PVC materijal - iznimno lako i jednostavno održavanje i gotovo neograničena trajnost. Osim odlične zaštite od sunca, grilje vam nude i puno više: zaštita od vjetra i vremenskih neprilika, od topline i hladnoće, neželjenih
pogleda ali i od provale i krađe.

Postoje stvari koje su od nastanka dobre i pravilne, i kojima kao da se protokom vremena nema što dodati. Tipièan primjer su škure koje nisu izgubile ništa od svoje izvrsne funkcionalnosti i šarma od svog praoblika pa sve do danas. Naš sustav škura OmbraPlus Grado ipak donosi neke prednosti, ne narušavajući pri tome izvornu rustikalnu estetiku i čar prošlih vremena.

Svake godine suočeni smo s najezdom komaraca, muha, osa, pčela i drugih kukaca u naš dom. Mapok Vam nudi jedinstveno rješenje na hrvatskom tržištu. Radi se o pokretnim radionicama koji sustave zaštite od kukaca rade na licu mjesta – jednostavna tehnologija s magnetnim prihvatnicima, izrada po mjerama na samom objektu i iznimno povoljna cijena čine ovaj sustav izuzetno konkurentnim.

Boje su izuzetno važan arhitektonski element za ostvarivanje individualnih zamisli. Kod nas su vam na raspolaganju zbilja neograničene mogućnosti - od naše ponude atraktivnih dekora prirodnog drveta i uniformnih boja s “drvenom” teksturom, preko AcrylProtect tehnologije do sustava aluminijskih obloga u svim RAL bojama, s mat ili sjajnom površinom.
U zaokruživanju cjelovite ponude, u našoj paleti proizvoda sudjeluju i renomirane PVC prozorske klupčice, ploče, sustavi zaštite od kukaca...

 

  Koemmerling Window  
Koemmerling EuroFutur Classic & Elegance
Koemmerling 88plus
Koemmerling 88plus
AluFusion
drvo - aluminij
RolaPlus rolete VariNova
OmbraPlus grilje & škure
Color profili
Mapok PVC stolarija

 

 

 
 
Mapok d.o.o. 2010 .:. All rights reserved .:. webmaster