Mapok
 
početna
proizvodni program
reference
novosti
download
grennline & ekologija
kontakt & lokacija
 
   
  Koemmerling
Odlukom za naše prozore i vrata s oznakom greenline i kupci naših proizvoda postaju dio europske ekološke elite.  
  Vezane teme: 
 


Greenline je oznaka za tehnologiju koja se bazira na bezolovnim stabilizatorima u recepturi PVC materijala za izradu vrhunskih prozorskih profila, koji već danas
ispunjavaju ekološke zahtjeve sutrašnjice. Odlučite li se za ovu novu generaciju PVC prozora donosite pravu odluku za očuvanje zajedničkog nam okoliša. Kömmerling u svojim sirovinama za prozorske profile iz PVC-a sa znakom greenline od 2004. godine upotrebljava novi kemijski stabilizator na bazi kalcija i cinka i na taj način izbjegava olovo u cjelokupnom proizvodnom procesu.

U suglasju sa smjernicama Komisije EU za okoliš da se izbjegava olovo kao stabilizator u industrijskim proizvodima, Kömmerling jamči svojim partnerskim poduzećima, a Mapok svojim kupcima da su kod isporučenih greenline profila korišteni samo potpuno bezolovni stabilizatori na bazi kalcija i cinka kao središnji sastavni dio recepture za svježi materijal.

No, greenline je nešto više od zamjene. Inovativni proizvodi Kömmerling-a ne samo da su napredak s ekološke točke gledišta, nego su i otporniji na vanjske utjecaje, duže zadržavaju svilenkasti mat sjaj površine koji je uvijek bio svojevrstan znak kvalitete Kömmerling proizvoda, i imaju još bolja izolacijska svojstva.

 

  Koemmerling Window  
Greenline tehnologija - ekološki prijateljski profili
 

Greenline ekološki profili

Mapok d.o.o. 2010 .:. All rights reserved .:. webmaster